Τα προϊόντα μας

 

Η εταιρεία εισάγει και διαθέτει μια εκτεταμένη γκάμα φρέσκων οπωροκηπευτικών από όλο τον κόσμο. Κάντε κλικ στις διπλανές κατηγορίες για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.
       

ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ

Aβοκάντο, Mάνγκος, Ανανάδες Gold, Παπάγιες, Χουρμάδες Medioul, Λαιμς, Βανίλιες, Ρόδια, Καρύδες, Κουμκουάτ, Λωτούς

περισσότερες πληροφορίες

ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Πίπεριες Πολύχρωμες, Τοματάκια Τσάμπι, Γλυκοπατάτες, Ραπανάκια, Καλαμπόκια, Σέλερυ , Κινέζικο Λάχανο, Κολοκύθες Muscat, Κολοκύθες Γλύκες Μίνι, Φινόκιο, Ραντίτσιο, Σπαράγγια

περισσότερες πληροφορίες

       
ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ


Πεπόνια, Καρπούζια, Κλημεντίνες, Βανίλιες, Ροδάκινα, Νεκταρίνια, Μήλα, Αχλάδια Φετελ, Αχλάδια Κρυσταλία, Ακτινίδια, Μούσμουλα, Φραγκόσυκα, Γκρεϊπ Άσπρα, Γκρέϊπ Κόκκινα, Λοτοί, Ρόδια

περισσότερες πληροφορίες

ΜΥΡΩΔΙΚΑ


Μέντα, Βασιλικός Πράσινος, Δάφνη, Δεντρολίβανο, Δυόσμος, Θυμάρι, Κολΐανδρος, Μαϊδανός, Μάραθος, Ρίγανη

περισσότερες πληροφορίες

       
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Τοματάκια, Χουρμάδες Medjoul

περισσότερες πληροφορίες

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Κουμκουάτ, Φρεσκοκομένες κολοκύθες Butternut Squash, Φρεσκοκομένες Γλυκοπατάτες

περισσότερες πληροφορίες

       
       

Νέo προϊόν: Φρεσκοκομμένη Κολοκύθα & Γλυκοπατάτα

 

H Kολοκύθα της ποικιλίας Butternut και η Γλυκοπατάτα της ποικιλίας Georgia Jet κόβονται και προσφέρονται έτοιμες με την μοναδική γεύση τουςι! Οι τρυφεροί πορτοκαλί κύβοι της φρέσκιας κολοκύθας και γλυκοπατάτας δίνουν ζωντάνια και άρωμα σε κάθε κουζίνα. Τα προϊόντα αυτά τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας και φέρουν την εγγύηση των Αγροκτημάτων Τρικάλων. Οι θρεπτικοί κύβοι έρχονται να λύσουν τα χέρια της νοικοκυράς και να αφήσουν τους επισκέπτες της με το στόμα ανοιχτό.

Η Κολοκύθα της ποικιλίας Butternut και η Γλυκοπατάτα της ποικιλίας Georgia Jet προσφέρονται ως έτοιμη πρώτη ύλη για τη μαγειρική εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στην Νοικοκυρά ενω παράλληλα αυτη μπορεί να τον αφιερώσει χρόνο για δημιουργικές λιχουδιές. Μια μοναδική εμπειρία μαγειρικής και γεύσης!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
Νέα συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Τα προϊόντα επωφελούνται από τη νέα συσκευασία επιμηκύνοντας το χρόνο ζωής του. Και εδώ ακολουθούνται οι προδιαγραφές του ISO22000.

Κατεψυγμένοι κύβοι κολοκύθας butternut και γλυκοπατάτας Georgia Jet. Νέο σύστημα κατάψυξης IQF. Οι κομμένοι κύβοι καταψύχονται τώρα με τη βοήθεια της νέας αποψυκτικής εγκατάστασης IQF.

Συστατικά: Κολοκύθα Butternut Squash ή Γλυκοπατάτα Georgia Jet
Κύβοι: 25 x 25 x 25 mm
Λωρίδες: 30 - 60 mm
Συσκευασία: κουπάκια 300-500 γρ,και για το FOOD SERVISE vaccum packs 4-5 Kg
Eπίσης Ειδική Συσκευασία ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.