Σαλάτα κοτόπουλου και μάνγκο με κάρυ

Μάνγκο

Σαλάτα κοτόπουλου και μάνγκο με κάρυ

Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180/200 βαθμούς. Τοποθετουμε το κοτοπουλο στο φουρνο με λίγο λαδι και 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ, αλατοπιπερώνοντας. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά. Το Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ύστερα το κόβουμε σε φέτες.

Βήμα 2
Φτιάχνουμε το dressing. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την υπόλοιπη σκόνη κάρυ με το γιαούρτι, το ξύσμα και τον χυμό λάιμ (προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας νερό αν το dressing είναι λίγο πηχτό).

Βήμα 3
Tοποθετούμε φύλλα μαρουλιού σε 2 πιάτα. Προσθέτουμε κύβους φρέσκου μάνγκο και τις φέτες του κοτόπουλου και από περιχύνουμε από πάνω το dressing που φτιάξαμε. Πασπαλίζουμε με κόκκινο κρεμμύδι και σουσάμι και σερβίρουμε.